Ouderraad Centrum
GVB Sint-Franciscus 

Ideeën, vragen of opmerkingen? Wij zijn één en al oor!

Email: ouderraadcentrum@gvbsifrawa.be

Phone: 0468/258.947 (Mathias)

VZW Katholieke vrije scholen te Waasmunster

Kerkstraat 10
9250 Waasmunster

KBO 0415.881.956

Onze nieuwsbrief

© 2019 door Ouderraad Centrum | GVB Sint-Franciscus Waasmunster |  Cookie Policy  |   Privacy Policy | Algemene Voorwaarden

De Ouderraad Centrum

Geëngageerde ouders met een warm hart voor onze school.

Onze Missie

De ouderraad vertegenwoordigt alle ouders binnen de school en verdedigt de belangen van jullie kinderen. Als lid van de ouderraad ben je daardoor heel nauw betrokken bij het schoolgebeuren. Enkele keren per schooljaar wordt er vergaderd.

 

Ons Engagement

De ouderraad organiseert verschillende gezinsactiviteiten waarbij ouders en kinderen elkaar in een gezellige sfeer ontmoeten. Daarnaast is deze groep ouders ook actief tijdens de schooluren om ondersteuning te bieden bij schoolactiviteiten. 

 

We hebben uw steun nodig!

Onze Ouders

De ouderraad bestaat uit een sympathieke groep ouders die zich op vrijwillige basis willen inzetten voor een aangename, toffe school.

Het ouderraadteam (ook gekend als de Ouderwerking) bestaat uit een groep vaste kernleden. Daarnaast is er ook een groep Helpende Handen die ons graag een handje toesteken tijdens activiteiten.

 

Verslagen

Open en transparante communicatie staat centraal binnen de ouderraad, alsook naar alle ouders toe. Daarom stellen we onze verslagen ook beschikbaar zodat u als ouder ook inzage krijgt in onze werking.