Ouderraad Centrum
GVB Sint-Franciscus 

Ideeën, vragen of opmerkingen? Wij zijn één en al oor!

Email: ouderraadcentrum@gvbsifrawa.be

Phone: 0468/258.947 (Mathias)

VZW Katholieke vrije scholen te Waasmunster

Kerkstraat 10
9250 Waasmunster

KBO 0415.881.956

Onze nieuwsbrief

© 2019 door Ouderraad Centrum | GVB Sint-Franciscus Waasmunster |  Cookie Policy  |   Privacy Policy | Algemene Voorwaarden

Ontbijtmandenactie - Afgelast

Beste ouders, sympathisanten, 

 

Naar aanleiding van de strengere maatregelen om de verspreiding van het Covid-19-virus tegen te gaan, heeft het bestuur van de Ouderraad en de Directie besloten om de ontbijtmandenactie op zondag 22 maart af te gelasten. Dit is ook het finaal advies dat we vandaag hebben gekregen van FOD Volksgezondheid. 

 

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en burgerzin op om onze vrijwilligers niet aan onnodige risico's bloot te stellen en om tegemoet te komen aan de nieuwe maatregelen zoals het verbod op bijeenkomsten en de beperking tot essentiële verplaatsingen. 

 

Wij vinden het zeer jammer en excuseren ons ook voor het ongemak dat u hierdoor ondervindt.

 

Omdat onze ontbijtmandenactie een enorme steun is voor onze school, hebben we besloten om de ontbijtmandenactie opnieuw te organiseren eind mei of begin juni (onder assumptie dat huidige maatregelen niet meer van kracht zijn. Een nieuwe datum zal spoedig worden gecommuniceerd wanneer er meer duidelijkheid is). Hierdoor heeft u de keuze tussen enerzijds een volledige terugbetaling, of anderzijds een voucher om uw huidige bestelling te reserveren bij de nieuwe actie. U kan uw keuze doorgeven via volgend formulier https://www.ouderssifrawa.com/ontbijtmandenactie-corona . 

 

Ook onze sponsors zullen we persoonlijk contacteren om onze verdere plannen hieromtrent toe te lichten. 

  

Wij danken u alvast voor uw begrip,
Met vriendelijke groeten,

 

Directie 

Bestuur Ouderraad